Zilele Reciclarii in Arad! – 12 – 15 februarie

Zilele Reciclarii in Arad! – 12 – 15 februarie

ECOTIC impreuna cu  APM Arad, Total Waste Recycling, Dedeman si Recolamp organizează in pePliant Aradrioada 12 – 15 februarie, campania “Zilele Reciclarii in orasul Arad!”. Caravana ECOTIC va fi  amplasata Piata Avram Iancu si va fi  deschisa in intervalul orar 09:00 – 17:00.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se va oferi un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete oferite de catre Dedeman –  Galaxy TAB3 T113 Lite  (Pret unitar lei cu TVA – 392,73; Total lei cu TVA: 2356.38) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta  Lenovo IdeaPad A7-10, Quad-Core, 7″, 8GB, Negru  (Pret unitar lei cu TVA – 299.9) oferita de catre Recolamp.

Pe 15 februarie va fi organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, se vor extrage manual 3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane va fi extras un castigator si  cate doua rezerve.

Castigatori: Nicoras Lidia Monica, Malik Iosif, Ciriperu Dan.

 

Regulamentul este disponibil aici.

Parteneri:

Parteneri