Zilele Reciclarii in Brăila! 8 – 10 mai 2015

“Zilele Reciclarii in orasul Braila!”

 ZileleReciclariiBraila

ECOTIC impreuna cu Primaria Braila, Agentia pentru Protectia Mediului Braila, RER Ecologic Service, GreenWeee  si Recolamp a organizat in perioada 8 -10 mai 2015, campania “Zilele Reciclarii in orasul Braila!”. Caravana ECOTIC a fost amplasata in parcarea laterala a Palatului Administrativ.

In cadrul acestei campanii s-au organizat doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat s-a oferit un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE a avut ca premii 3 tablete E-boda oferite de catre GreenWeee iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta Samsung oferita de catre Recolamp.

În cele 3 zile de campanie (8 -10 mai), peste 1100 de locuitori ai orașului Brăila au vizitat caravana amplasată în parcarea laterală a Palatului Administrativ și au predat 340 de deșeuri de echipamente electrice și electronice.

Castigatori la categoria DEEE au fost Zaman Gheroghe, Morozan Marioara, Hantescu Petru și la categoria becuri si neoane Spita Valerica.

Regulamentul campaniei este disponibil aici

Parteneri:

PrteneriZileleReciclariiBraila