Zilele Reciclarii in Brasov! 23-25 ian.2015

                          Brasov

                           “Zilele Reciclarii in orasul Brasov!”

 

ECOTIC impreuna cu Primaria Municipiului Brasov, Agentia pentru Protectia Mediului Brasov, Urban SA si Dedeman a organizat in perioada 23-25 Ianuarie 2015, campania “Zilele Reciclarii in orasul Brasov!”. Caravana ECOTIC a fost amplasata in Piata Astra, Parc Uranus.

Fiecare persoana care a adus cel putin un deseu de echipament electric sau electronic complet inclusiv becuri si neone (DEEE: telefon fix/mobil, fier de calcat, frigider etc)  a avut posibilitatea inscrierii la TOMBOLA ce a avut ca premii 4 tablete oferite de Dedeman si Recolamp. Tragerea la sorti a avut loc duminica, 25 ianuarie la caravana.

Caravana a fost vizitata de peste 1.000 de persoane si peste 300 de echipamente au fost predate la caravana.

Castigatorii tombolei sunt:

  1. Stroescu Horia
  2. Czinori Edmund
  3. Negrescu Gheorghe

Castigatorul la categoria becuri si neoane is Pelmus Constantin.

“Caravana ECOTIC contribuie la procesul educațional în ceea ce privește problema colectării selective a deșeurilor în general și în special a colectării deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Aici, elevii și profesorii au găsit informația completă cu privire la importanța colectării selective a acestor tipuri de deșeuri și cât de periculoase și nocive pot fi acestea pentru mediu, implicit pentru sănătatea noastră.

Caravana expozitională ECOTIC reprezintă, pe lângă informație completă, o metodă sigură și plăcută pentru aprofundarea cunoștințelor în domeniul protecției mediului și contribuie la educarea tinerilor în spirit ecologic, precum și formarea unor atitudini și abilități responsabile față de mediul înconjurător.”  a spus Elena Bucur, APM Brasov – Consilier Relatii Publice.

Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Parteneri:

Parteneri