Zilele Reciclarii in Bucuresti – S6! – 25 – 28 martie

Zilele Reciclarii in Bucuresti – S6! – 25 – 28 martie

ECOTIC impreuna cu APM Bucuresti, Total Waste Recycling, GreenWEEE si Recolamp organizează in perioada 25 – 28 martie, campania “Zilele Reciclarii in Bucuresti – S6!”. Caravana ECOTIC va fi  amplasata la intersectia Bd. Iuliu Maniu cu PliantSos.Virtutii și va fi deschisă în intervalul orar  10:00 – 18:00.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se va oferi un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 roboti de bucatarie oferiti de catre GreenWEEE –Bosch MCM4100, 800 W, 1.2 L, blender, 2.3 L Bol. (Pret unitar lei cu TVA – 484.42; Total lei cu TVA: 1453.26) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta  Lenovo IdeaPad A7-10, Quad-Core, 7″, 8GB, Negru  (Pret unitar lei cu TVA – 299.9) oferita de catre Recolamp.

Pe 28 martie va fi organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, se vor extrage manual 3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane va fi extras un castigator si  cate doua rezerve.

Castigatorii celor 3 roboti sunt: Eremie Paul, Micu Cristian, Soponariu Alexandru iar castigatorul tabletei este Niculae Danut Mirel.

Regulamentul este disponibil aici.

Parteneri:

Parteneri