Zilele Reciclarii in Bucuresti, Sector 1! – 12-14 Decembrie

Zilele Reciclarii in Bucuresti, Sector 1!pliant

 

ECOTIC impreuna cu Admistratia Domeniului Public Sector 1, APM Bucuresti, GreenWEEE International, Remat Holding si Recolamp a orgnizat in perioada 12-14 decembrie 2015, campania “Zilele Reciclarii in orasul Bucuresti, Sector 1!”. Caravana ECOTIC a fost  amplasata in Parcul Bazilescu si a fost  deschisa in intervalul orar 10:00 – 18:00.

In cadrul acestei campanii au fost organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat s-a oferit  un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete oferite de catre GreenWEEE – Samsung Tab3 T113 Lite Value Edition cu procesor Quad-Core™ 1.3 GHz, 7″, 1GB RAM, 8GB, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, Android 4.4.2 KitKat, Ebony Black   (Pret unitar lei cu TVA – 449.9; Total lei cu TVA: 1349.7) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta  Lenovo IdeaPad A7-10, Quad-Core, 7″, 8GB, Negru  (Pret unitar lei cu TVA – 299.9) oferita de catre Recolamp.

Pe 14 decembrie a fost organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, s-au extras manual 3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane va fi extras si  cate doua rezerve.

Castigatorii sunt: Gheorghe Amalia, Nicolae Zoia, Piloiu Ioana si Niculae Danut Mirel.

Regulamentul este disponibil aici.

Parteneri

parteneri