Zilele Reciclarii in Drobeta Turnu Severin! – 15 – 18 ianuarie, 2016

Zilele Reciclarii in Drobeta Turnu Severin! – 15 – 18 ianuarie

pliant Drobeta

ECOTIC impreuna cu Primăria Drobeta Turnu Severin, APM Mehedinți, GreenWEEE International, Brantner Drobeta Turnu Severin si Recolamp organizează in perioada 15 – 18 ianuarie 2016, campania “Zilele Reciclarii in orasul Drobeta Turnu Severin!”. Caravana ECOTIC va fi  amplasata pe Strada Crisan si va fi  deschisa in intervalul orar 10:00 – 18:00.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se va oferi  un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete oferite de catre GreenWEEE –  Lenovo Tab 2 A7-10 16GB Wi-Fi Android 4.4 Neagra (Pret unitar lei cu TVA – 449; Total lei cu TVA: 1347) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta  Lenovo IdeaPad A7-10, Quad-Core, 7″, 8GB, Negru  (Pret unitar lei cu TVA – 299.9) oferita de catre Recolamp.

Pe 18 ianuarie va fi organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, se vor extrage manual 3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane va fi extras un castigator si  cate doua rezerve.

Castigatorii la categoria DEEE sunt: Raducan Liviu, Iova Dorina, Catalinoiu Ion.

Castigator la categoria becuri: Palaloga Ilse Alina

Regulamentul este disponibil aici.

Parteneri:

Parteneri