Zilele Reciclarii in Oradea! – 26 – 19 februarie

Zilele Reciclarii in Oradea! – 26 – 29 februariepliant

ECOTIC impreuna cu APM Bihor,Rechoralex, Dedeman si Recolamp organizează in perioada 26 – 19 februarie, campania “Zilele Reciclarii in orasul Oradea!”. Caravana ECOTIC va fi  amplasata în Piața Emanuil Gojdu – parcarea de lângă Parcul 1 Decembrie  și va fi deschisă în intervalul orar  09:00 – 17:00.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se va oferi un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete oferite de catre Dedeman –  Galaxy TAB3 T113 Lite  (Pret unitar lei cu TVA – 392,73; Total lei cu TVA: 2356.38) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta  Lenovo IdeaPad A7-10, Quad-Core, 7″, 8GB, Negru  (Pret unitar lei cu TVA – 299.9) oferita de catre Recolamp.

Pe 29 februarie va fi organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, se vor extrage manual 3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane va fi extras un castigator si  cate doua rezerve.

Castigatorii campaniei sunt Petrescu Valeriu, Moiseanu Andrei, Tutorean Livia și Onaca Valeriu.

 

Regulamentul este disponibil aici.

Parteneri:

Parteneri