Zilele Reciclarii in Sibiu! 9 -12 octombrie

Zilele Reciclarii in Sibiu!Capture

ECOTIC impreuna cu  Dedeman, Recholarex si Recolamp a organizat in perioada 9-12 octombrie 2015, campania “Zilele Reciclarii in orasul Sibiu!”. Caravana ECOTIC a fost amplasata pe Aleea Mihai Eminescu si a fost deschisa in intervalul orar 10:00 – 19:00.

In cadrul acestei campanii au fost organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat s-a oferit  un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE a avut ca premii 3 tablete oferite de catre Dedeman – Galaxy TAB3 T113 Lite  (Pret unitar lei cu TVA – 392,73; Total lei cu TVA: 1178.19) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta Samsung Galaxy Tab 3 7″ 8 GB (Pret unitar lei cu TVA – 399.99; Total lei cu TVA: 399.99) oferita de catre Recolamp.

In data de 12 octombrie 2015 la ora 19:00, a fost organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, s-au extras manual  3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane a fost extras manual  1 castigator si doua rezerve.

Castigatorii campaniei sunt:

  • Branzan Gheorghe (categoria DEEE)
  • Nistor Dumitru-Petru(categoria DEEE)
  • Sturz Ioan(categoria DEEE)
  • Nistor Alin Dumitru (categoria surse de lumina)

Regulamentul este disponibil aici.