Zilele Reciclarii in Targoviste! 2-4 octombrie

Zilele Reciclarii in Targoviste!Targoviste

ECOTIC impreuna cu  Dedeman, Agentia pentru Protectia Mediului  Dambovita, Rematholding, Primaria Targoviste si Recolamp au organizat in perioada 2-4 octombrie 2015, campania “Zilele Reciclarii in orasul Targoviste!”. Caravana ECOTIC  a fost mplasata in Piata MihaiViteazul si va fi deschisa in intervalul orar 10:00 – 19:00.

In cadrul acestei campanii au fost organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat va fi oferit  un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete oferite de catre Dedeman – Galaxy TAB3 T113 Lite  (Pret unitar lei cu TVA – 392,73; Total lei cu TVA: 1178.19) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta Samsung Galaxy Tab 3 7″ 8 GB (Pret unitar lei cu TVA – 399.99; Total lei cu TVA: 399.99) oferita de catre Recolamp.

In data de 4 octombrie 2015 la ora 19.00, a fost organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, s-au extras manual  3 castigatori, de asemenea, s-au extras si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane, s-a extras manual  1 castigator si doua rezerve.

Castigatorii sunt: Ghionea Andreea, Mihai Maria, Savu Maria și Lăzărescu Alexandru.

Regulamentul este disponibil aici.

 

Parteneri:

Parteneri