Zilele Reciclarii in Targu Mures! 23 -26 octombrie

Zilele Reciclarii in Targu Mures!

 

ECOTIC impreuna cu Primaria Targu Mures,  Dedeman, Salubriserv si Recolamp organizeaza in perioada 23-26 pliant - Copyoctombrie 2015, campania “Zilele Reciclarii in orasul Targu Mures!”. Caravana ECOTIC va fi amplasata  la intersectia strazilor Piata Victoriei cu Cuza Voda si va fi deschisa in intervalul orar 10:00 – 19:00.

In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombola dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se va oferi  un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicata DEEE va avea ca premii 3 tablete oferite de catre Dedeman – Galaxy TAB3 T113 Lite  (Pret unitar lei cu TVA – 392,73; Total lei cu TVA: 1178.19) iar tombola dedicata becurilor și neoanelor, o tableta Samsung Galaxy Tab 3 7″ 8 GB (Pret unitar lei cu TVA – 399.99; Total lei cu TVA: 399.99) oferita de catre Recolamp.

In data de 26 octombrie 2015 la ora 19:00, va fi organizata la locatia Campaniei (Caravana) extragerea castigatorilor dupa cum urmeaza: pentru categoria DEEE, in afara de becuri si neoane, se vor extrage manual  3 castigatori, de asemenea si cate doua rezerve pentru fiecare premiu in parte; pentru categoria becuri si neoane va fi extras manual  1 castigator si doua rezerve.

Regulamentul este disponibil aici.

Câștigătorii campaniei sunt: Glica Aurelian, Mihaly Margareta, Jozsa Ernest și Todoran Claudiu.

 

Parteneri:

Parteneri